Szeplőtlenül nyalakodott!

Fotó! Jessica Simpson szájjal kényeztette focista barátját

A sztárvilágban szeretik érdekes és emlékezetes ajándékokkal meglepni egymást a celebek. Jessica Simpson is azt akarta, hogy kedvese egy életre megjegyezze huszonnyolcadik születésnapját.

Képek: Jessica nem visel melltartót! képgaléria

2008.04.24 14:16netbulvar.hu

Ezért két szájas produkcióval készült a bulira. Először is egy szexi ruhában előadta a Happy Birthday című örökklasszikust. Majd belemarkolt a Tony-nak sütött tortába, és bekente vele a focista arcát, amit utána nemes egyszerűséggel lenyalt róla. 

A kis nyali-fali alatt Jess és Romo szinte összeragadtak a kék sütitől. De legalább élvezték a dolgot, a többi vendéggel együtt, akik végignevették az egész kis akciót. Tony csapattársai pedig gratuláltak az ünnepeltnek, hogy igen tehetséges kis barátnője van. 

Persze egyikőjük sem a hallott dalra gondolt. Egy meghívott elmesélte, hogy fantasztikus hangulatban telt a buli. Bár néha átcsapott egy őrült forgatagba, mert mindenki képeket akart készíteni a sztárpárról. 

A szőkeség és a Dallas Cowboys hátvédje már lassan egy éve vannak együtt, és állítólag pár hónapja már össze is házasodtak. A barátaik szerint nagyon jól megvannak, ám Tony csapatának drukkerei a hátuk közepére sem kívánják Jess-t. Mivel amióta megjelent a színen, nem megy a játék a dobónak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.