Két órán át állt nyakig hideg vízben egy temetőben

2008.08.25. 15:55
Két órát töltött a nyakig érő hideg vízben egy mórahalmi fiatalember, aki a helyi temetőben esett bele még vasárnap este egy négy méter mély kútba.

A szerencsétlenül járt fiatal kiáltozását végül egy 17 éves fiatalember hallotta meg, aki előbb a szüleinek szólt, majd a környékbeliek egy járőrkocsi személyzetét is segítségül hívták.

Végül a civilek és három határrendész mentette ki a fiatalembert, akit mentő vitt kórházba.A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a fiatalember a mórahalmi temetőben kereste fel pénteken este hozzátartozói sírját, mikor eddig tisztázatlan okból belezuhant egy körülbelül 4 méter mély kútba.

A férfi két órát töltött a temetői kút nyakig érő, hideg vizében, mikor egy arra járó 17 éves fiatalember felfigyelt a kiáltozására. A fiú előbb a szüleinek szólt, közben környékbeliek egy rendőrautót is leintettek.

A kocsiban ülő határrendész egy létrával húzta ki a teljesen kimerült, az eszméletvesztés határán lévő fiatalembert, akit ezután a mentők kórházba szállítottak.