KezdőlapBulvárHírességek: Kinek van a legszebb felsőteste?

Hírességek: Kinek van a legszebb felsőteste?

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Íme a nyár legszebb pillanata: csillogó és szépen kidolgozott felsőtestek a tengerparton. És most nem a nőkről beszélünk, hanem olyan szexis pasikról, akik minden nő lélegzetét elveszik.

Kiválasztottunk az idei nyár legszebb felsőtesteit, azon sztárokét, akik minden mozdulatukban és mosolyukban csak úgy árasztják a sármjukat, akik szenvedélyt és hosszas nézelődést váltanak ki…

Biztosan számos más sztárt be lehetne mutatni, de mi most őket választottuk.

Te kivel sétálnál a tengerparton?


TAYLOR LAUTNER
Íme, lehet! A vizes póló a férfiakon is jól mutat. Természetesen Taylor nem egy hétköznapi pasi, több mint szexis, fiatal és a legszebb mosollyal rendelkezik Hollywoodban.

BRIAN AUSTIN GREEN

Hányszor lelkesedtünk még annak idején, amikor Brian feltűnt a Beverly Hills című sorozat képernyőjén. És lám 37 évesen is lehet tökéletes testtel rendelkezni, amelyhez egy bombázó csaj is társul, aki 13 évvel fiatalabb.

JAKE GYLLENHAAL

Jake szereti a politikát, és mindig kinyilvánítja nézeteit. Szerintem ha a mi politikusain is így néznének ki, minket is jobban érdekelne a politika, nem igaz?

KELLAN LUTZ

Kellannak összesen hat testvére van és az első ami az eszünkbe jutott, hogy vajon ők is így néznek ki… Képzeletünk felülmúlja önmagát, ha hét ilyen testű pasival találnánk szembe magunkat.

ZAC EFRON

Tud énekelni, táncolni, az iskolában mérges lett ha nem kapta a maximális jegyet, vagyona csaknem 10 millió dollárt, 23 éves, barna kék szemekkel, és a teste mint egy szoboré. Zac lenne a tökéletes pasi?

MATTHEW MCONAUGHEY

40 éves és két gyerek édesapja. Partnere a brazil modell, Camila Alves, de még így is több millió nő szívét dobogtatja meg, legfőképpen akkor ha feltűnik a tengerparton.

CHANNING TATUM

Testén jól látszik, hogy focizik, baseballozik és küzdősportokat űz. Ugyancsak testéről olvasható le, hogy a 30 éves Channing sok nő számára az ideális pasi.

HUGH JACKMAN

A 42 éves ausztráliai színész mindig meglepetés. Hugh-ot 2008-ban a legszexisebb pasinak választották. Idén nyáron jól kidolgozott testével és lehengerlő energiájával lepte meg a nőket.

JUDE LAW

A nőknek tetszenek a rosszfiúk… Jude pedig egy nyughatatlan kölyök. 4 gyereke van két különböző nőtől, és minduntalan kibékül és összeveszik Sienna Millerrel. Képes lesz a nő valaha megszelídíteni?

Te kivel sétálnál a tengerparton?

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet