Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Szőke vagy Barna? Ez itt a kérdés!

Közzétéve: 2008. 09. 04. Írta: Zelenij Linda Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 5737 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Az emberekben már ősidők óta az, az elképzelés él, hogy a szőke hajú nők sokkal vonzóbbak az ellenkező nem számára, mint a barnák.
És ez a manapság sincs másképpen, ám egy nemrég lefolytatott kutatás sok megrögzött előítéletet megcáfolt. Emellett pedig sok új dologra fényt derített, például arra is, hogy a barnák sokkal pénzéhesebbek, szőke társaiknál. Ezt a tényt egy brit szociológus állapította meg. A teszt során az is kiderült, hogy a barnák sokkal több pénzt keresnek havonta, mint a szőkék. Ez a különbség átlagban nem kevesebb, mint évi nyolc és fél ezer dollár (azaz körülbelül 1.360.000 forint - USA viszonylatban).

A kutatást a "Schwarzkopf & Henkel" nevű cég vezette le majd háromezer nő részvételével. Ezen kérdőívek kielemzés során sok érdekes információ is kiderült.

A festett vagy természetes barnák 44%-a nagyobb sikereket ér el az ellenkező nemnél, mint a szőkék. Ami pedig még meglepőbb, a nők 40%-a azt állította, hogy egyenesen utálja természetes hajszínét, és ezért festette be más színűre. Éppen ezért a megkérdezettek fele azt állítja, hogy már el sem tudja képzelni az életét a festett hajszíne nélkül. További 15% pedig határozottan állította, hogy már arra sem emlékszik milyen színű a természetes hajszíne.

A barnák 20%-a arról számolt be, hogy 5 vagy annál több szexuális partnere volt, még szőke társaik közül ezt az „eredményt” csupán 13% tudta felmutatni.
Az viszont tény, hogy amikor a dolgok komolyra fordulnak egy kapcsolatban, a férfiak inkább a barnák mellett teszik le a voksukat, ami valószínűleg azzal magyarázható, hogy a szőkéket a pasik kevésbé veszik komolyan. 
Forrás: Ezoterikus.hu